Start 2 Yoga - les 1: fundament

Laatst bijgewerkt: juni 2021
foto-yoga-met-evy.jpg

video

Denk jij ook, zoals zoveel anderen, dat yoga niets voor jou is? Dat het een bezigheidstherapie is voor senioren die een zee van tijd hebben? Een geitenwollensokken zen-gedoe? Of een hari krishna stuiptrekking van overjaarse hippies die zijn blijven hangen in de jaren 60? 
Wel, dan heb je het HELEMAAL mis! Yoga is niets van dat alles. Integendeel, yoga is trendy en eigentijds. De ideale work-out voor de fysieke en mentale kwaaltjes waarmee de ‘moderne mens’, zoals jij en ik, wordt geconfronteerd.

Overtuigd? Haal een yogamatje en een dekentje in huis, bekijk het videofilmpje hieronder en start to yoga met Evy.  We trakteren je de komende weken op 10 verschillende sequences. 
Nog altijd non believer? Geef het het voordeel van de twijfel. Het duurt maar een half uur en het kost niets. Na een paar work-outs voel je je gegarandeerd herboren: hallo kracht en energie, goodbye stress en kopzorgen!

In de videosessie ‘Start to yoga met Evy’ komen er 10 verschillende thema’s aan bod. 
De eerste sequence gaat over ‘balans’. Ben je in evenwicht met jezelf? Ben je gestresseerd of ontspannen? 
Ontdek het door je eigen bodyscan te doen. Leer hoe je via een ademhalingstechniek je energie kunt balanceren en je geest kunt kalmeren. En maak kennis met de berghouding, de Tree Pose, de Bridge, de liggende twist en de Fish Pose. 
Relax and enjoy!

Ontdek de Yoga met Evy app gratis in de app store en geniet van jouw yoga-moment waar en wanneer je wil!
Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram