Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat

Laatst bijgewerkt: september 2018
GEVULDE ZOETE PUNTPAPRIKA-645 copy.jpg

recepten

2 porties
30 minuten

Ingrediënten

  •  2 grote puntpaprika's
  • olijfolie
  • 200 g mozarella, in stukjes
  • 8 gele kerstomaatjes, in vier
  • 8 rode kerstomaatjes, in vier
  • zwarte peper
  • snuifje zeezout (of fleur de sel)
  • verse basilicum
  • pijnboompitjes
  • gemengde salade
  • balsamico

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C.
Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.


nooit meer dieten 1.jpg

www.nooitmeerdiëten.be

www.sanamethode.be



bron: boek Nooit Meer Diëten - Sandra Bekkari


Dormeasan forte – Voor een gezonde nachtrust [copy] Dormeasan forte – Voor een gezonde nachtrust [copy]
A.Vogel

Helpt om goed te slapen, brengt lichaam en geest tot rust om fris en uitgerust wakker te worden.

Meer weten ?

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram