Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat

Laatst bijgewerkt: september 2018
GEVULDE ZOETE PUNTPAPRIKA-645 copy.jpg

recepten

2 porties
30 minuten

Ingrediënten

  •  2 grote puntpaprika's
  • olijfolie
  • 200 g mozarella, in stukjes
  • 8 gele kerstomaatjes, in vier
  • 8 rode kerstomaatjes, in vier
  • zwarte peper
  • snuifje zeezout (of fleur de sel)
  • verse basilicum
  • pijnboompitjes
  • gemengde salade
  • balsamico

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C.
Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.


nooit meer dieten 1.jpg

www.nooitmeerdiëten.be

www.sanamethode.be



bron: boek Nooit Meer Diëten - Sandra Bekkari
verschenen op : 24/09/2018


pub