ad

Boodschappenlijst voor dag 22, 23 en 24 (3 personen)

Laatst bijgewerkt: februari 2016

recepten
- 3 steaks
- 300 g kalfsgehakt
- 600 g Ardeense varkenshaas (gemarineerde varkenshaas eventueel met spek errond)
- 6 plakken natuurham (of andere magere charcuterie)
- surimi of een blikje krab of verse garnalen
- 1 potje zure room
- 5 witloofstronken
- ½ knolselderij (moet je altijd op voorraad hebben, maar aangezien het hier om een grote hoeveelheid gaat, hebben we die nog eens extra vermeld)
- 1 broccoli
- 1 paksoi
- 1 bundel (gele) rapen
- 1 rode kool
- 1 blikje kokosmelk (165 cl)
- 1 potje yoghurt (125 g)
- 1 kg appels (cox bv.)
- 3 sinaasappels
- 1 blik gepelde tomaten (400 g)
- 1 punt pecorino romano DOP
- 1 doosje kers(tros)tomaten
- 300 g shiitake (of andere paddenstoelen zoals eryngii)

- als je er geen meer hebt van de vorige boodschappen: butternut, andijvie of puntarella, cashewnoten (of andere noten, maar geen kastanjes), groentebouillon, verse basilicum, 1 potje philadelphia met zongedroogde tomaten, 1 potje zachte geitenkaas (type chavroux), amandelschilfers, halfvolle melk, mangocurry en appelazijn.

- moet je altijd op voorraad hebben: sjalot, (Spaanse of zoete) ui, verse look, gember, prei, knolselderij, magere kippenbouillonblokjes, verse groene kruiden (tijm, rozemarijn salie), dadels en noten als je die ook dagelijks als tussendoortje eet.

- fruit voor de tussendoortjes (zie ‘Vijf kilo minder in vijf weken’ van maandag 1 februari): deze week kiwi en passievrucht

- voor het ontbijt: eieren, haverzemelen, petit suisse of magere plattekaas, fruit (zie ‘Vijf kilo minder in vijf weken’ van maandag 1 februari)

- alles wat je nodig hebt voor je zondemoment als het in dit deel van de week valt...

zie ook artikel : Vijf kilo minder in vijf weken – dag 18, 19, 20 en 21




ad


pub