Over kinderziekten: Dr. Spock

Laatst bijgewerkt: June 2015 | 3 reacties
dr-spock.jpg

boeken/interviews Dit is het beroemde boek van Dr. Spock - wereldwijd door miljoenen ouders gebruikt als de voornaamste informatiebron bij de verzorging en opvoeding van hun kind of kinderen. Het munt uit door de praktische opzet, de brede informatie en de plezierige schrijfwijze. Deze nieuwe editie is opnieuw geactualiseerd, aangevuld en aangepast door de Nederlandse bewerkers, de kinderarts Robert van Andel en de orthopedagoog Pim van der Pol. Dit boek is daarom beter, moderner en vollediger dan ooit en aangepast aan de modernste inzichten uit de kinderpsychologie met onderwerpen als:
vrijheid en grenzen stellen in de opvoeding
werkende ouders en 'quality time'
kinderen en computers

Baby Kinderverzorging En Opvoeding - Dr.B.Spock - Uitgeverij Kosmos Z&K - ISBN : 9021589834 - prijs 27.50 euro

alle artikels in rubriek Kind


verschenen op : 23/02/2004 , bijgewerkt op 17/06/2015

3 reacties

shampoo /Aloe Vera

door anoniem, 19 September 2005 om 17:34

Ik denk dat ik een goede oplossing voor u weet. Heeft u al eens gehoord van de Aloe Vera produkten? De shampoo en de zeep van deze produkten zouden wel eens erg goed tegen dit probleem kunnen helpen. Van diverse jonge moeders krijg ik het advies om een van deze produkten te grebuiken. Het si goed voor een gezonde hoofdhuid, prikt niet in de ogen en bevordert de haargroei. In de Tropen wordt de Aloe Vera al van baby af aan op het hoofdje gesmeerd. Wilt u meer weten stuur mijn een email.

berg

door tijgertje, 25 July 2005 om 22:15

Hallo... Onze dochtertje had ook berg op haar hoofdje en inderdaad het is geen leuk gezicht en het jeukt behoorlijk. Wat u kan doen is het hoofdje insmeren met een baby olie.. en dan na intrekken met een kartonnetje erover heen schrapen.. dat een aantal x per dag doen... Kan ook gewoon met schone handen eraf pulken.. hebben wij ook gedaan. Het beste is wel om het snel te doen in verband met haargroei op het hoofdje.. Succes

berg op hoofdje

door anoniem, 24 July 2005 om 15:33

onze kleinzzoon van 4 1/2 maand heeft erg veel berg(geregeld) op zijn hoofdje.Moet vanzelf weggaan zxegt zijn mama.Dit gebeurt dus niet.Hoe te behandelen? Het is n.l. een erg vies gezicht,en het jeukt. Dank u.Een ongeruste oma.

bekijk alle 3 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt