ad

Wake-up Call week: aangepaste vakantie voor iedereen

Laatst bijgewerkt: oktober 2014
123-auto-zee-vakantie-reizen-170-10.jpg

nieuws Iedereen verdient een vakantie, ook zij die er fysiek niet toe in staat zijn omwille van een beperking of zich er te oud voor voelen. Al zeven jaar organiseert Rode Kruis-Vlaanderen speciale zorgvakanties in Nederland (volgend jaar starten ze met de bouw van een eigen zorghotel in Zuierkerke bij Brugge).
Maar er zijn nooit voldoende middelen om iedereen die dat wil zo’n aangepaste vakantie aan te bieden. Daarom wil Rode Kruis-Vlaanderen tijdens de week van de Wake-up call, die start op 20 oktober, het publiek wakker schudden om aandacht te vragen voor deze problematiek.

8 bekende Vlamingen verloten tijdens de wake-up call week een persoonlijk item ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen en vooral ten voordele van dit soort aangepaste vakanties. Clouseau schenkt bijvoorbeeld een Platina award –Je kan een meet & greet winnen met K3 - Arno doneerde zijn mondharmonica. Via sms kunnen geïnteresseerden ook meedingen naar onder andere een gesigneerd clubshirt van Kevin Debruyne of een koksvest van Piet Huysentruyt. Elke bekende Vlaming heeft zo zijn reden om mee te werken aan deze unieke actie. SOS Piet bijvoorbeeld doet mee omdat hij wou dat hij alles kon oplossen, niet alleen keukenproblemen. “Door deze actie te steunen, hoop ik dat ik mensen een beetje help om hun zorgen en stress weg te nemen."


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub