Nieuwe website over borstkanker

Laatst bijgewerkt: February 2013 | 1 reacties
vr-borstca_170_400_05.jpg

nieuws Elk jaar krijgen in Vlaanderen bijna 6.000 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld 4 vrouwen per dag aan borstkanker in Vlaanderen.

De nationale borstkankercampagne Think Pink lanceert een niewue website over borstkanker. Zowel het publiek als de medische wereld kan op die nieuwe website terecht voor alle mogelijke vragen en antwoorden over borstkanker. Een medisch team van zowel dokters, borstverpleegkundigen en psycho-sociale hulpverleners werken samen om op alle nieuwe vragen rond alle mogelijke aspecten van borstkanker een antwoord te formuleren. In de databank zijn nu reeds bijna 4000 vragen en antwoorden verwerkt en beschikbaar vanaf volgende week.

Met dit nieuw online platform wil Think-Pink iedereen die betrokken geraakt bij borstkanker in Vlaanderen snel, gericht en medisch correct informeren. Bovendien wordt de website ook een forum en platform waar iedereen zijn ervaringen kan delen.

bron: www.think-pink.be
verschenen op : 02/03/2013 , bijgewerkt op 28/02/2013

1 reacties

borstkanker

door anoniem, 11 March 2013 om 17:27

2 maart was het 2 jaar geleden dat ik van borstkanker "in situ" geopereerd werd . Ik ben natuurlijk genezen maar nu moet ik op maandelijks onderzoek en zal weer blij zijn als de resultaten weer goed zijn. Begrijp je dat die angst "van zou er niet opnieuw" blijft ? toch succes en dank voor die aandacht voor vrouwen met borstkanker.aan al die vrouwen wens ik sterkte en hou er de moed in !

bekijk alle 1 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt