Helft van de broodjes döner kebab bevat E- coli bacteriën

Laatst bijgewerkt: november 2012
vlees-doner-keb-hyg-17_400_11.jpg

nieuws Meer dan de helft van de broodjes döner kebab bevat E- coli bacteriën. Dat blijkt uit een steekproef van de Nederlandse Consumentenbond onder 49 broodjes döner, gekocht in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Breda.
De Consumentenbond trof geen Salmonella of Campylobacter aan, maar wel E. coli. Mensen met een verminderde weerstand zoals ouderen kunnen daar ziek van worden.

De aanwezigheid van E- coli duidt op slechte hygiëne. De bacterie is afkomstig uit de darmen van mensen of dieren. De Consumentenbond adviseert mensen met een verminderde weerstand, 65-plussers en zwangeren geen broodje döner kebab meer te eten.




Dormeasan forte – Voor een gezonde nachtrust [copy] Dormeasan forte – Voor een gezonde nachtrust [copy]
A.Vogel

Helpt om goed te slapen, brengt lichaam en geest tot rust om fris en uitgerust wakker te worden.

Meer weten ?

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram