Eet jouw kind voldoende gevarieerd en voedzaam?

Laatst bijgewerkt: april 2019
ad_vibovit_Image_001.png

nieuws

ad_vibovit_Image_004.png
Als ouder heb je het vaak heel druk. Uit gaan werken, boodschappen doen, vlug de kinderen ophalen bij de kinderopvang of op school, eten klaarmaken, hen op tijd in bed krijgen. Het is vaak een race tegen de klok.

Niet alleen ouders hebben een druk bestaan. Ook van kleine kinderen wordt er veel verwacht. Van zodra peuters naar school gaan, gaat er een nieuwe wereld voor hen open. Ze zijn de hele dag druk in de weer met het spelen met vriendjes, knutselen en tekenen. Ze ontdekken een nieuwe wereld en ontwikkelen hun fantasie. Zowel op het gebied van zintuiglijke als sociaal-emotionele ontwikkeling zetten kleine kinderen grote stappen.

De fysieke en mentale groei van het kind vraagt veel energie.

ad_vibovit_Image_002bb.png
Het is dus logisch dat kinderen die in volle ontwikkeling zijn, nood hebben aan een gezonde en gevarieerde voeding. Dit is van belang voor de groei en ontwikkeling. Naargelang de levensfase waarin het kind zich bevindt, heeft het specifieke vitaminen en mineralen nodig.

Ouders maken zich vaak zorgen of hun kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt via de voeding. Daarom kan de voeding aangevuld worden met een multivitaminepreparaat dat is aangepast aan de specifieke levensfase. Deze supplementen zijn een betrouwbare bron van verschillende vitaminen en mineralen die de groei en ontwikkeling van het kind kunnen ondersteunen.

Vibovit Junior 4+ Dino is een multivitamine voor kinderen van 4-7 jaar, dat een combinatie bevat van verschillende vitamines en mineralen, in lijn met de geldende richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad.1

Vibovit is speciaal ontwikkeld voor kinderen in deze levensfase en kan bijdragen tot het aanvullen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Voordelen van VIBOVIT JUNIOR 4+

ad_tevaBE_dino.png
  • bevat belangrijke vitaminen en mineralen
  • speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 4 en 7 jaar
  • 1 gummie per dag volstaat (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
  • bevat geen bewaarmiddelen, geen lactose en geen gluten

Vibovit is uitsluitend verkrijgbaar bij uw apotheker: vraag zijn of haar advies.

Vraag uw gratis Dino gommetjes bij aankoop van
1 pot Vibovit Junior 4+*

* Actie enkel geldig bij de deelnemende apotheken en tot einde voorraad.

Bewaren op een droge plaats, tussen 15° en 25°C. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Geef geen andere voedingssupplementen, tenzij aangeraden door de arts. Met suikers. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

Referentie:
1. Hoge Gezondheidsraad. Voedingsaanbevelingen voor België - 2016. Brussel: HGR; 2016. Advies nr. 9285
BE/OTC/19/0006/TevaPharmaBelgium/04.2019


bron: ingezonden mededeling: Teva Pharma Belgium
verschenen op : 18/04/2019 , bijgewerkt op 16/04/2019