Blijf baas over je blaas

Laatst bijgewerkt: mei 2022
ad_UriDyn-image2top.jpg

nieuws

Kijk jij net zoals ons uit naar het reisseizoen deze zomer? Wij gidsen je in dit artikel alvast op weg naar een zorgeloze reis met enkele nuttige tips & tricks voor compleet urinair comfort op reis.

Drink voldoende

ad_UriDyn-image1.jpg
Door de hogere temperaturen is er in de zomer meer risico op uitdroging omdat we dan meer zweten. We compenseren dit vaak niet voldoende – wat leidt tot een risico op uitdroging. Dit kan als gevolg hebben dat onze nieren de urine dan meer concentreert en we minder vaak moeten plassen. De geconcentreerde urine blijft dan in de blaas staan en vormt een broedplaats voor vreemde indringers. Denk er dus aan om regelmatig en voldoende te drinken! Een goede maatstaf is om te mikken op zo’n 1,5 à 2 liter water per dag.

Luister naar je lichaam

Wanneer je het gevoel hebt te moeten plassen, stel je dit beter niet uit. Plas de blaas steeds volledig leeg zodat er geen urine in de blaas blijft staan. Denk er bovendien aan om na een toiletbezoek steeds van voren naar achter te vegen en niet andersom om ter vermijden dat vreemde indringers in de urinebuis zouden terechtkomen. De meest voorkomende indringer is de E. Coli bacterie.

Ga voor compleet urinair comfort

ad_Compleet-urinair-comfort-NL-knip.png
Er zijn heel wat natuurlijke plantenextracten en stoffen die een ondersteunende werking kunnen bieden. Zo bevatten de tabletten van UriDyn® een unieke combinatie van ingrediënten voor compleet urinair comfort. Het bevat groene thee* ter ondersteuning van de nierfunctie, de blaas en de urinewegen. Tevens bevat de formule D-mannose, veenbessen, HMO, vitamine C en quercetine.
Het beste moment is om deze ’s avonds in te nemen zodat ze zich ’s nachts kunnen concentreren in de urine en zo het meest doeltreffende effect kunnen bereiken.

Quote UriDyn NL.png

CTA-button-NL.png

*Producttest UriDyn® 2021


bron: Ingezonden mededeling Metagenics


Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram