Wist je dat je in minder dan een uur stress kan verlichten?

ad_neurexan_vrouw_stress_2023.png

nieuws

Een drukke job, een sportief lichaam, een uitgebreide vriendenkring, familie, kinderen, verplichtingen… Tegenwoordig moeten we veel ballen tegelijk in de lucht houden. Geen wonder dat burn-out de ziekte van de tijd genoemd wordt. Ontstressen is dan ook belangrijker dan ooit, maar hoe doe je dat snel en doeltreffend?

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat stress niet per se slecht is. Een gezonde dosis stress zorgt ervoor dat we dingen klaarkrijgen, uitdagingen overwinnen. Het is echter belangrijk dat het stressniveau nadien weer daalt, want een continue staat van alertheid eist z’n tol, zowel fysiek als mentaal. De aanhoudende stress heeft een negatief effect op onze nachtrust, en te weinig kwalitatieve slaap maakt dat ons lichaam onvoldoende herstelt, waardoor we onze veerkracht verliezen. Anders gezegd: bij veel mensen is de to do-lijst eindeloos en raken de reserves uitgeput. Het is niet alleen belangrijk om de signalen te herkennen, maar vooral cruciaal om er iets aan te doen.

Stressverlichting kan op verschillende manieren gebeuren. Een wandeling in de buitenlucht, meditatie, tijd nemen voor jezelf… Maar wanneer moet je die zaken inplannen als je agenda uitpuilt? Om die reden heeft de firma Heel Neurexan® ontwikkeld, waarvan aangetoond is in verschillende klinische studies dat het binnen het uur je stressniveau verlaagt en gevoelens van onrust wegneemt , zodat ook stressgerelateerde slaapstoornissen verminderen. Meer ontspannen zijn overdag werkt zo een betere nachtrust in de hand. Neurexan® is vrij verkrijgbaar bij de apotheek en is veilig voor gebruik voor kinderen vanaf 2 jaar.

ad_Traumeel_nl.png
  • Verlicht stress, nerveuze onrust, en slaapstoornissen
  • Werkt snel: binnen het uur minder stress
  • Is vrij verkrijgbaar en heeft geen gekende interacties met andere geneesmiddelen
  • Veilig te gebruiken tijdens een zwangerschap voor zover gekend en voor kinderen vanaf 2 jaar

In samenwerking met Heel Belgium NV


Laatst bijgewerkt: augustus 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram