Slim microfoontje helpt slechthorende in gezelschap

ad_phonak22a800.jpg

nieuws

ad_phonakb.png
Hoortoestellen worden steeds beter, maar goed verstaan in gezelschap blijft voor veel slechthorenden een grote wens. Speciaal hiervoor kan een extra richtmicrofoon die draadloos verbonden is met uw eigen hoortoestellen, uitkomst bieden. De microfoon kan midden op tafel gelegd worden of vanuit de hand op de spreker gericht worden. Zo wordt spraak opgevangen om het extra te versterken, omgevingslawaai blijft op de achtergrond. Het is het krachtigste hoorhulpmiddel in de strijd tegen lawaai dat voor alle merken hoortoestellen, cochleaire implantaten en BCD’s geschikt is (niet alleen Phonak!). Hoortoestelfabrikant Phonak is marktleider op dit gebied en introduceert haar nieuwste innovatie, de Roger On microfoon.

ad_phonak22c2.jpg
Groot aantal mogelijkheden
De Roger On microfoon is te gebruiken in privé, werk- en schoolsituaties. Deze kan op de spreker gericht worden vanuit de hand, ideaal op een verjaardag, bij een bedrijfsborrel of bij een loket op een druk treinstation. Ook bij toenemend omgevingslawaai blijft de Roger On goed presteren, daar onderscheidt hij zich van anderen. Bij een verjaardag of kaartavond legt u de microfoon midden op tafel. Optioneel zet u met de handige smartphone app een luisterrichting vast, ideaal als u even bepaalde sprekers discreet wilt ‘wegdrukken’ om zich op één persoon te concentreren. Of hang de microfoon bij een partner/vriend om de hals als u slechts met z’n tweeën bent. Dit geeft een uitstekend resultaat in de thuissituatie of buiten de deur (restaurant, fietstocht, een winkelstraat). Tot slot laat de Roger On zich ook prima aan de TV en PC/tablet aansluiten zodat u ook daarvan moeiteloos geniet.

Uniek: stuur uw gehoor
De Roger On microfoon richt zich vanzelf op de spreker voor het beste resultaat. Het is ook mogelijk om met één druk op de knop een luisterrichting vast te zetten als u zich op één persoon wilt focussen. Tevens is de speciale myRogerMic app beschikbaar om dit ook op afstand te kunnen doen, ideaal als de microfoon wat verder weg ligt en bovendien wel zo discreet. 

  • Goed verstaan in gezelschappen in privé-, werk-, schoolsituaties, ook bij veel omgevingslawaai
  • Geschikt voor alle merken hoortoestellen, cochleaire implantaten en BCD’s
  • Aan te sluiten op multimedia (TV, tablet)
  • Vergaderingen (zowel online als fysiek)
  • Speciale app om uw gehoor discreet te sturen.

Zo krijgen uw eigen hoorapparaten superkrachten in moeilijk situaties! 

Bekijk hier de demonstratie video: https://youtu.be/6wuSor3rEkU
Bekijk hier de Roger On en meegeleverde accessoires in de unboxing video: https://youtu.be/uA1PVA0wdEc

Probeer de Phonak Roger On zelf!
Uw audioloog kan u nader adviseren of mogelijk zelfs een demonstratie geven. Kijk voor meer informatie op www.phonak.be/rogeron of informeer bij uw audioloog.

ad_phonak22logoa.jpg

bron: Ingezonden mededeling Phonak

Laatst bijgewerkt: augustus 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram