Heldere gesprekken met Lumity

adPH_Pic_ActivityOutdoors02-min.jpg

nieuws

Een helder gesprek is als een licht in het donker. Of dat nu de vraag is van die zacht pratende barista, een conversatie in een rumoerige ruimte of een babbel tijdens het sporten. Als elke stem klaar en duidelijk binnenkomt, gaat er een wereld voor je open. Daar zorgt Lumity voor, de nieuwste generatie hoortoestellen van Phonak. 

Een goed gesprek doet deugd. Maar het kan ook o zo vermoeiend zijn als het achtergrondgeluid het gesprek overstemt, of als er maar flarden binnenkomen en je telkens weer om herhaling moet vragen. Phonak maakt al meer dan 75 jaar innovatieve hooroplossingen en weet als geen ander hoe belangrijk een goed gehoor is. 

De jongste generatie hoortoestellen - Phonak Audéo Lumity - is uitgerust met de unieke Phonak SmartSpeech Technology. Dat zorgt ervoor dat elk gesprek helemaal tot zijn recht komt, in welke omstandigheid ook. In stilte of geroezemoes, dichtbij of op afstand, de slimme speaker past zich automatisch aan elke situatie aan. 

Jij hebt de regie in handen

Wim Verbeken (41) heeft een aangeboren gehoorverlies. Vooral hogere tonen hoort hij minder goed. Daarom draagt hij al sinds 2016 een hoortoestel. Omdat hij vooral moeite heeft om conversaties te volgen, stapte hij onlangs over naar Phonak Audéo Lumity. “Ik merkte meteen een verbetering. De hoortoestellen zijn continu op zoek naar stemgeluid om te boosten. Elke situatie is anders, maar dat is voor Phonak Audéo Lumity geen enkel probleem. Wat luider? Wat minder achtergrondlawaai? Met de myPhonak-app kan ik zelf het geluid personaliseren naar mijn wensen. Ik heb de regie van mijn gehoor dus zelf in handen. Via de app kan zelfs mijn audioloog me live en vanop afstand helpen.”

Tap Control

ad_PH_Pic_Generic_CoupleOutdoors44.jpg
Ook een telefoongesprek komt helder binnen. Je moet daarvoor gewoon even dubbelklikken en je hoortoestel schakelt over naar het inkomende gesprek op je smartphone. Tap Control, zo heet dat. Via Bluetooth ben je zo verbonden met wel acht apparaten. Je kan trouwens moeiteloos schakelen tussen twee apparaten zodat je je geen zorgen hoeft te maken een oproep te missen terwijl je naar de televisie kijkt. “Ik gebruik vaak de GPS-functie met bluetooth, zodat ik niet altijd naar het scherm van mijn smartphone moet loeren. Mijn reisgezellen zijn altijd verbaasd hoe goed ik de weg ken”, lacht Wim.

Waterdicht

ad_PH_Packshot_Audeo_SReceiver.png
Wim koos voor de waterdichte versie Phonak Audéo Life Lumity. Zweten tijdens het joggen of een plotse regenbui schrikken hem niet af. “Het stelt me gerust dat mijn Phonak-toestel tegen een stootje kan. Andere toestellen geven wel eens problemen als er druppels op vallen of als er vocht in de microfoon komt. Daar hoef ik me geen zorgen meer om maken.”

ad_PH_Packshot_Charger.png
Batterijen verwisselen hoeft Wim niet meer te doen. Als hij de hoortoestellen even niet nodig heeft, bergt hij ze op in het doosje van de Phonak Charger Ease. In amper drie uur tijd zijn de lithium-ion batterijen opgeladen voor een hele dag. Phonak Charger Case Go kan de toestelletjes zelfs tot wel drie keer opladen. Goed voor een heel weekendje weg zonder iets van de gesprekken te moeten missen.

bron: Ingezonden mededeling Phonak

Laatst bijgewerkt: september 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram