Nieuwsbrief vrij 17 jan

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 17 januari

Wat is het carpale tunnelsyndroom?

Het carpale tunnel syndroom is een beknelling van een zenuw in de pols. Deze zenuw loopt van de onderarm naar je hand via de pols. Men krijgt dan last van tintelingen of pijn in de hand en vingers, vooral 's nachts.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ben jij klaar voor een nieuwe Tournée Minérale?

Wie de drie vorige edities van Tournée Minérale aan zich voorbij liet gaan, krijgt in februari een nieuwe kans. Een maand lang geen alcohol drinken kan sommigen misschien afschrikken, maar dat is nergens voor nodig. Integendeel.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Cursus mindfulness helpt vrouwen ontspannen tijdens de zwangerschap

Het UZ Brussel start binnenkort opnieuw met een cursus mindfulness voor zwangere vrouwen, zodat ze niet alleen beter kunnen omgaan met moeilijke ervaringen tijdens hun zwangerschap, maar ook meer kunnen genieten van de mooie momenten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Fabeltje over hartaanval doet (weer) de ronde op sociale media

Een hartaanval overleven als je alleen bent? Even hoesten en alles komt goed! Dit fabeltje (of hoax) duikt elk jaar weer op op sociale media en doet nu opnieuw de ronde op Facebook.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kan je blind worden als je naar de zon kijkt?

Er zijn veel betere ideeën dan zonder speciale bril recht in de zon kijken. Zo zou je wel eens blind kunnen worden, hoor je dan. Maar wat klopt daar eigenlijk van?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/01/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram