Nieuwsbrief ma 13 jan

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 13 januari

Hoe organiseer je je koelkast?

Alles er snel in proppen en dan de gaatjes vullen met wat overblijft, is geen goede strategie als het om je frigo gaat. Geef je ‘koelkastgasten’ een kortverblijf op maat, dan zingen ze het daar langer uit.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Viroloog waarschuwt: de griep komt eraan

Slecht nieuws voor wie denkt dat hij deze herfst en winter gespaard is gebleven van de griep, want volgens viroloog Marc Van Ranst moet de epidemie nog komen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Neutrale sigarettenpakjes sinds begin 2020

Sinds 1 januari 2020 is het neutrale sigarettenpakje verplicht in België. Dit zal het geval zijn voor sigaretten, roltabak, tabak voor waterpijpen maar ook voor afgeleide producten zoals sigarettenvloeitjes, -hulzen en -filters.

Lees meer,...

Gezondheid.be

30 tot 45 procent van Belgen is niet voldoende gezondheidsgeletterd

Gezondheidsgeletterdheid is het vermogen om informatie over gezondheid te begrijpen en te verwerken, zodat men een passende keuze kan maken om zijn gezondheid en levenskwaliteit te behouden of te verbeteren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Jouw mening telt in het DNA-debat

In de gezondheidszorg neemt DNA-analyse een steeds belangrijkere plaats in. Denk bijvoorbeeld aan de NIPT, nieuwe kankerbehandelingen of zelfs de hielprik. Wat is jouw mening in dit debat?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test jezelf: Heb je griep of ben je verkouden?

Veel mensen verwarren de gewone verkoudheid met griep. Met deze test kan je nagaan of je een verkoudheid of een ‘echte’ griep hebt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Broccolipizza margherita

Lowcarb of nocarb pizza's zijn tegenwoordig top. Wat dacht je van een pizzadeeg op basis van broccoli? Ontdek hier het recept van de Australische bestseller auteur Donna Hay.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/01/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram