Nieuwsbrief di 7 jan

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 7 januari

Hoe maak je je hond duidelijk dat jij de baas bent?

Als baasje moet je je hond vrij snel duidelijk maken wat zijn plaats is in de hiërarchie. Het is belangrijk dat het dier snapt dat het de mens is die de baas is. Gebeurt dat niet, dan kan dat ernstige problemen met zich meebrengen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Aantal hoestsiropen mogen niet meer verkocht worden

Sinds 1 januari 2020 mogen een aantal hoestsiropen niet meer verkocht worden in de apotheek. Het gaat om hoestsiropen of middeltjes tegen verkoudheden waar een combinatie van verschillende actieve bestanddelen in zit.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. Onze tips op een rij.

Meer weten over Spascupreel®? Klik hier.

Gezondheid.be

Wetenschappers ontdekken manier om binge eating te stoppen

Onderzoekers van de University of Georgia zijn erin geslaagd de hersenactiviteit bij binge eating in kaart te brengen. Zo ontdekten ze hoe ze net een voordeel kunnen halen uit die specifieke hersenreactie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

An app called wanda

Het is geen nieuwe film, maar een gratis app van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Ideaal voor de globetrotters die goed voorbereid willen vertrekken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tellen de uren slaap voor middernacht dubbel?

Een hardnekkige mythe wil dat de uren slaap voor middernacht dubbel tellen: wie voor middernacht gaat slapen, zou ’s morgens beter uitgerust zijn dan wie later gaat slapen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe word je getest op zwangerschapsdiabetes?

Vrouwen met zwangerschapsdiabetes weten helemaal niet dat ze het hebben. Maar onbehandeld kan de ziekte kan wel ernstige gevolgen hebben. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/01/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram