Nieuwsbrief 9 september

Laatst bijgewerkt: september 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 9 september

Waarom is je kind agressief?

Er zijn veel verschillende factoren die agressie bij een kind kunnen uitlokken. Het is belangrijk om de juiste reden van het gedrag te identificeren, zodat je op de meest passende wijze kan reageren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ziekte van Alzheimer: de manier waarop je tekent, kan wijzen op cognitieve problemen

Kan de manier waarop je je pen vasthoudt, de ziekte van Alzheimer voorspellen? Een studie suggereert van wel. Dit opent de deur naar betere diagnostische hulpmiddelen voor cognitieve stoornissen in een vroeg stadium.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom zijn kurkuma, boswellia en gember goed voor de gewrichten?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker hoe goed kurkuma, boswellia en gember zijn voor je gezondheid. Wij leggen je uit hoe je kan genieten van de voordelen die kurkuma, boswellia en gember je bieden. Maar eerst: wat zijn ze eigenlijk?

Lees verder

Gezondheid.be

Zona of gordelroos: een pijnlijke huiduitslag

Gordelroos of zona is een pijnlijke bandvormige huiduitslag, meestal aan één kant van het lichaam, die veroorzaakt wordt door het varicella zoster virus (HZV). Dat virus veroorzaakt bij kinderen wind- of waterpokken (varicella), maar kan bij het ouder worden weer opflakkeren en zona veroorzaken.

Lees verder

Gezondheid.be

10 redenen waarom je voldoende seks moet hebben

Seks en intimiteit zijn niet alleen belangrijk voor je relatie en je emotionele well being, ze zijn ook een zegen voor je fysieke gezondheid! Tien redenen waarom regelmatig actief zijn in bed goed is voor lichaam en geest.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/09/2022 , bijgewerkt op 15/09/2022
volgopfacebook

volgopinstagram