Nieuwsbrief 9 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 9 mei

Wanneer heb je recht op een mantelzorgpremie?

Verzorg je een familielid of vriend die tijdelijk of permanent hulpbehoevend is, bijvoorbeeld door een fysieke of verstandelijke beperking of door een psychische aandoening? Dan kan je recht hebben op een financiële tegemoetkoming. Misschien heb je ook recht op (tijdelijk) verlof.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Tuinieren: veilig gebruik van pesticiden

Terrassen ontmossen of ongewenste insecten verwijderen uit je geliefde bloemenperk, de verleiding om snel en efficiënt te werk te gaan met pesticiden is voor sommigen groot. Maar deze middelen zijn absoluut nefast voor mens, dier en milieu. Wees voorzichtig en respecteer zeker deze veiligheidsadviezen.

Lees verder

Gezondheid.be

Berberine, de nieuwe superfood om je cholesterol te beheersen!

ADVERTORIAL
Berberine of boomkurkuma is een natuurlijk product dat de cholesterol doeltreffend helpt te beheersen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat berberine een dubbele werking heeft op de cholesterol maar ook op de suikerspiegel. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe hou je een boeket bloemen zolang mogelijk fris?

Niets fleurt je huis meer op dan een kleurrijke ruiker bloemen. Hoe lang ze mooi en fris blijven, hangt af van hun versheid en het traject dat ze hebben afgelegd. Maar je kunt ook zelf een handje toesteken om ze een lang leven te geven. Een paar tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Tortellini met champignons en spinazie in één pan

Voor pasta lovers klinkt dit gerecht als muziek in de oren. Voor wie niet graag afwast eveneens, want je hebt maar één kookpot nodig … Een snelklaar veggiegerecht met een minimale inspanning voor een heerlijk resultaat!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/05/2022 , bijgewerkt op 16/05/2022
volgopfacebook

volgopinstagram