Nieuwsbrief 9 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 9 maart

Nieuwe Vlaamse voedselstrategie: Gezondste keuze moet makkelijkste keuze zijn

Hoe kunnen we garanderen dat de Vlaming toegang heeft tot betaalbaar, kwaliteitsvol en duurzaam voedsel van bij ons, met respect en voldoende verloning voor de landbouwers, en in evenwicht met onze omgeving? Dat is het uitgangspunt van de nieuwe voedselstrategie.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Prikkelbare darm syndroom (PDS): wat kan je zelf doen?

Het is aangetoond dat emotionele spanning, stress, sommige voedingsgewoonten en bepaalde geneesmiddelen de darmgevoeligheid kunnen verhogen. Wat kan je zelf doen om de symptomen te verminderen?

Lees verder

Gezondheid.be

Heldere taal, waar je ook bent

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen. En met Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over windpokken als je zwanger bent

Windpokken is een heel besmettelijke kinderziekte. Je kan maar één keer in je leven windpokken krijgen. De kans is groot dat je de ziekte als kind hebt gehad en dan is er geen risico voor jou of de baby in je buik. Heb je nooit waterpokken gehad en ben je zwanger? Dan moet je wel opletten.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast gezond ouder worden (met Immunoloog Eric Claassen)

Gezond oud worden, hoe doe je dat? Volgens immunoloog Eric Claassen is de succesformule simpel: "Yoga doen, thee drinken, witlof eten, flirten en lief zijn voor de 'beestjes in je buik". Hij vertelt er alles over in deze podcast van onze Nederlands zus Gezondheidsnet.nl.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/03/2023 , bijgewerkt op 16/03/2023
volgopfacebook

volgopinstagram