Nieuwsbrief 9 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 augustus

10 tips tegen zweetvoeten

Iedereen heeft wel eens last van zweetvoeten, zeker als het buiten heel warm is. Wat kan je eraan doen? Tien tips op een rij.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mogelijke oorzaken van pijn in de lies

Spierverrekking is de meest voorkomende oorzaak van pijn in de liesstreek, maar er zijn nog veel andere zaken die liespijn kunnen teweegbrengen. De behandeling van de aandoening verschilt naargelang de oorzaak en de mate waarin je pijn lijdt.

Lees verder

Gezondheid.be

Risicofactoren voor een autismespectrumstoornis (ASS)

Mensen met een autismespectrumstoornis hebben beperkingen in de sociale communicatie en laten beperkt, zich herhalend gedrag zien, bijvoorbeeld een overmatige gehechtheid aan routines en een grote gevoeligheid voor veranderingen.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe gebeurt palliatieve sedatie?

Bij het inzetten van palliatieve sedatie wordt gebruik gemaakt van een stapsgewijze benadering. Indien bij een adequate dosering niet het gewenste effect wordt bereikt, wordt overgegaan naar de volgende stap.

Lees verder

Gezondheid.be

Kunnen sportdrankjes de prestatie verbeteren?

Stel: je hebt straks een wedstrijd. Hoe bereid je jezelf daarop voor? Natuurlijk, van tevoren heb je goed getraind. Maar werkt zo'n zoet kleurrijk sportdrankje dat je tijdens de wedstrijd neemt ook?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/08/2022 , bijgewerkt op 17/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram