Nieuwsbrief 8 november

Laatst bijgewerkt: november 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 8 november

Wat kan je doen tegen chronische pijn?

Pijn heeft meestal een duidelijk oorzaak: je hebt een wonde, letsel of ziekte, waardoor je acute pijn ervaart. Maar als pijn chronisch wordt, kan het je levenskwaliteit ernstig aantasten. Chronische pijn komt overigens veel voor: naar schatting 18 op 100 volwassenen krijgt ermee te maken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Welke tekenen wijzen (niet) op borstkanker?

Voel je een knobbeltje in je borst of heb je pijn? Weet dat de meeste borstaandoeningen ongevaarlijk zijn. Maar welke symptomen wijzen wel op borstkanker? Een overzicht.

Lees verder

Gezondheid.be

Boswellia, kurkuma en zwarte peper voor je gewrichten

ADVERTORIAL
Boswellia is de superfood die de werking van kurkuma versterkt. Om je spieren en gewrichten soepel te houden, is de combinatie met zwarte peper van groot belang. Wil je weten waarom, lees dan snel verder!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe gebruik je een aerosol of puffer bij je baby?

Bij aerosols worden geneesmiddelen door een toestel verneveld, zodat je kindje de damp kan inademen via zijn neus of mond, om zo kortademigheid (een ‘krakende’ of ‘piepende’ ademhaling) of bepaalde aandoeningen te behandelen. Al moeten ze dan wel juist gebruikt worden, en daar knelt het schoentje vaak.

Lees verder

Gezondheid.be

Werken met hiv: hoe pak je het aan?

Sommigen kiezen ervoor om de hiv-status te verzwijgen voor hun (potentiële) werkgever, wat hun recht is. Maar het kan ook voordelen hebben om er open over te vertellen. Heb je eigenlijk meldingsplicht bij een sollicitatiegesprek? En hoe pak je het aan op de werkvloer?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/11/2022 , bijgewerkt op 14/11/2022
volgopfacebook

volgopinstagram