Nieuwsbrief 8 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 november

Wat zijn de erogene zones bij mannen en vrouwen?

Zitten onze erogene zones vooral onder de gordel, tussen onze twee grote tenen, of zijn er nog andere belangrijke ‘plezierplekjes’ in ons lichaam? En is er een verschil bij mannen en vrouwen? Ontdek je eigen plekje(s) aan de hand van deze lijst.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Een relatie met een narcist? Dit zijn de kenmerken

Het is niet altijd makkelijk om een narcist onmiddellijk te herkennen, vooral niet als je een romantische relatie hebt met deze persoon. Wel zal je je stilaan afvragen of de manier waarop je behandeld wordt, wel gezond is. Een narcist kan namelijk veel schade toebrengen aan je mentale gezondheid.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe ondersteun je de weerstand van je kind?

Als volwassene ben je normaal gezien vrij goed bewapend in de strijd tegen vreemde indringers, maar voor een opgroeiend kind zijn de omstandigheden uitdagender. Met de winter voor de deur kan hun immuunsysteem dus best wat hulp gebruiken.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is een likdoorns of eksteroog en wat kan je eraan doen?

Een likdoorn is eelt dat onder de hiel, op de zijkanten van de voet of op de tenen gevormd wordt. Door herhaaldelijke schuurbewegingen in je schoenen wordt de huid dikker en ontstaat er eelt in de diepere lagen van de huid die ernstige pijn kan veroorzaken. Wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Test jezelf: Alcoholverslaving

Alcoholisme kan gezien worden als een progressieve aandoening die meestal geleidelijk ontstaat. Men begint met af en toe een drankje voor de gezelligheid of ter ontspanning, na verloop van tijd neemt de frequentie van die drinkmomenten toe en uiteindelijk men tot de ontdekking dat men niet (of minder goed) meer kan functioneren zonder gedronken te hebben.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/11/2021 , bijgewerkt op 15/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram