Nieuwsbrief 8 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 mei

Eierstokkanker: vage symptomen zorgen voor late diagnose

Eierstokkanker treft vooral vrouwen ouder dan 55 jaar. In een vroeg stadium blijft de kanker beperkt tot de eierstokken, maar door de vage symptomen is de kanker bij diagnose vaak al uitgezaaid naar de buikholte. De prognose is in dat geval niet goed.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Tuberculose (tbc): zeer besmettelijke bacteriële infectieziekte

Ook in België duiken jaarlijks besmettingen op. Onbehandeld is de ziekte voor de helft van de patiënten dodelijk. Waakzaam zijn voor de symptomen is dus belangrijk, zodat de behandeling tijdig opgestart kan worden.

Lees verder

Gezondheid.be

Vertrouw je buikgevoel, Yakult leert je hoe!

ADVERTORIAL
Je gezondheid begint in je darmen. Door te sporten houd je hen, en dus ook je hoofd en je hele lijf, gezond. Yakult wil je daarbij helpen. Met hun coachingprogramma vermijd je darmongemakken bij het sporten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kan je gele tanden en tandverkleuring voorkomen?

De kleur van tanden is genetisch bepaald en verschilt dus van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben van nature witte tanden, anderen eerder gele. Maar wat kan je doen om gele tanden en tandverkleuring te voorkomen?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: cheesecake (kaastaart) met witte chocolade en bosbessen

Deze no-bake kaastaart vraagt weinig werk. Je hebt alleen wat geduld nodig zodat ze kan opstijven en daar zorgt de chocolade voor. Een superlekker dessert dat je makkelijk een dag van te voren kunt bereiden.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/05/2023 , bijgewerkt op 16/05/2023
volgopfacebook

volgopinstagram