Nieuwsbrief 8 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 mei

Hoe kom je als koppel de quarantaine goed door?

Eén van de maatregelen in tijden van corona? Blijf in uw kot. Wat wil zeggen dat je ook veel extra tijd met je partner doorbrengt dezer dagen. Hoe haal je het meeste uit jullie tijd samen? En wat als de frustraties naar boven komen? We vroegen het aan een relatietherapeute en seksuologe.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom kunnen we niet 1 vaccin ontwikkelen tegen alle (corona)virussen?

Wetenschappers van over de hele wereld zijn op zoek naar een vaccin tegen het coronavirus. Maar tegelijk horen we dat het virus snel zal muteren, en dan werkt het vaccin toch niet meer tegen die nieuwe virussen. Hoe zit dat precies?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe mannen en vrouwen seksuele interesse anders interpreteren

Als het om liefde gaat, hebben mensen vaak de neiging om hun eigen niveau van seksuele interesse te projecteren op een potentiële partner. Dat zou verklaren waarom zowel mannen als vrouwen soms onterecht denken dat er een wederzijdse aantrekking is.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat kan je thuis doen om astmaprikkels te vermijden?

Niet iedereen met astma heeft last van dezelfde prikkels. De een krijgt het benauwd van huisstofmijt en huisdieren, de ander vooral van pollen. Probeer te ontdekken welke dingen bij jou klachten veroorzaken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over maagzweren

De tijd dat maagzweren beschouwd werden als een moeilijk te behandelen, slepende aandoening ligt gelukkig achter ons. Maar toch is het nuttig te weten wat een maagzweer veroorzaakt en hoe je ze kan genezen.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/05/2020 , bijgewerkt op 19/05/2020
volgopfacebook

volgopinstagram