Nieuwsbrief 8 december

Laatst bijgewerkt: december 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 december

6 dingen die je hersenfunctie verstoren

Ons brein heeft het vermogen zich voortdurend aan te passen. Om die plasticiteit te behouden en de hersenen zo lang mogelijk optimaal te laten functioneren, moeten we onszelf zo goed mogelijk beschermen tegen alles wat de hersenactiviteit kan verstoren. Maar wat zijn de grootste vijanden dan?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is een elektrische tandenborstel beter dan een gewone tandenborstel?

Elektrisch poetsen is, met bij correct gebruik, doeltreffender dan handmatig (‘manueel’) borstelen. Vooral ter hoogte van de tandvleesrand en de ruimte tussen de tanden is het resultaat vaak beter.

Lees verder

Gezondheid.be

Incontinentieadvies op maat bij Goed thuiszorgwinkel

ADVERTORIAL
Laat incontinentie je leven niet ontregelen. Kom langs bij een specialist incontinentiezorg bij Goed en ga voluit voor comfortabel leven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat is het verschil tussen speculoos en speculaas?

Al gaat het om een subtiel klankverschil: speculaas en speculoos zijn wel degelijk andere koekjes. Het verschil zit hem in de smaakmakers en in de herkomst: speculoos is van Belgische makelij, speculaas is zijn Nederlandse evenknie.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan je groente beter koken in water of stomen in de microgolfoven?

Veel mensen denken dat het gezonder is om groenten te koken op het fornuis dan om ze gaar te stomen in een microgolfoven, maar klopt dat eigenlijk wel? Je hoort het antwoord in dit korte filmpje van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/12/2023 , bijgewerkt op 14/12/2023
volgopfacebook

volgopinstagram