Nieuwsbrief 7 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 7 maart

Wat is beter: wandelen of lopen?

Wat is beter voor de gezondheid, wandelen of lopen? Het is een vraag die velen zich stellen, maar die niet eenduidig te beantwoorden valt. Want ze zijn allebei goed voor de gezondheid, alleen hebben beide specifieke voordelen en hangt veel af van je doelstellingen en mogelijkheden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Non sleep deep rest (NSDR): Ontspanningsoefening voor een mentale boost

Non sleep deep rest (NSDR) is een eenvoudige meditatietechniek die doet wat de term laat vermoeden: je slaapt niet echt, maar je vertraagt je gedachtestroom en hersengolffrequentie, wat je focus en mentale welzijn een boost geeft.

Lees verder

Gezondheid.be

Baarmoederfibromen: praat erover, pak klachten aan en verbeter je levenskwaliteit

Baarmoederfibromen of vleesbomen zijn goedaardige gezwellen die in de baarmoeder groeien. Het is een miskend maar wezenlijk probleem: acht op de tien krijgt ermee te maken. Desondanks wachten vrouwen te lang om hulp te zoeken voor hun klachten. Sommigen doen het zelfs nooit.

Lees verder

Gezondheid.be

10 vragen over depressie

Heel veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met een depressie en toch hangt het onderwerp nog steeds wat in de taboesfeer. We zetten tien veelgestelde vragen op een rij.

Lees verder

Gezondheid.be

Diarree: soorten en oorzaken

Meestal moet je simpelweg uitzieken, in andere gevallen kan het even zoeken zijn naar de oorzaak. Wat zijn mogelijke oorzaken van diarree?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/03/2023 , bijgewerkt op 16/03/2023
volgopfacebook

volgopinstagram