Nieuwsbrief 7 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 7 maart

Wat zijn die rode vlekjes of bultjes op je huid?

Merk je plots rode vlekjes of bultjes op? Dan gaat het waarschijnlijk om seniele angiomen of petechiën. Hoe kan je ze van elkaar onderscheiden, en wanneer moet je je zorgen maken?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Expert Michaël Sels over diëten en gezonde voeding

Wat is nu eigenlijk het beste dieet als je blijvend wilt afvallen? En wat is de grootste misvatting over gezonde voeding? Kun je je metabolisme boosten en zijn verzadigde vetten ongezond? We vroegen het aan voedingsexpert Michaël Sels.

Lees verder

Gezondheid.be

Pfizer zoekt vrouwen voor klinische studie

ADVERTORIAL
De Pfizer Clinical Research Unit (PCRU) zoekt gezonde vrouwen die willen deelnemen aan een klinische studie. Interesse? Check hier of je in aanmerking komt.

Lees verder

Gezondheid.be

Infosessie: Levenseinde Informatieforum (LEIF)

LEIF is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat. Spreker Wouter Matthijs vertelt hoe je de regie over je leven en het levenseinde mee in handen kan nemen.

Lees verder

Gezondheid.be

Preigratin van witte vis met curry en knoflooktomaatjes

Een ovenschotel met vis voor als je weinig tijd hebt. De tomaatjes maken het gerecht compleet, maar je kunt er natuurlijk ook (pastinaak)puree, gekookte aardappelen of pasta bij serveren.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/03/2022 , bijgewerkt op 14/03/2022
volgopfacebook

volgopinstagram