Nieuwsbrief 6 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 6 juni

Wat zijn de (vroege) symptomen van de ziekte van Parkinson?

In België zijn er naar schatting ongeveer 50.000 Parkinsonpatiënten. De ziekte treft vooral ouderen. De eerste verschijnselen doen zich ongeveer voor rond 55 jaar, bij 5 tot 10% gebeurt dit voor 50 jaar, soms zelfs nog vroeger. Wat zijn de vroege symptomen? En welke stadia zijn er?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Voeding die je concentratie en geheugen boost

Een goede focus en voldoende geheugencapaciteit zijn onmisbaar als je moet studeren. Een gezonde voeding zal daarbij zeker helpen, maar deze voedingsstoffen geven nog eens een extra boost aan de goede werking van je brein.

Lees verder

Gezondheid.be

Blijf baas over je blaas

ADVERTORIAL
Kijk jij net zoals ons uit naar het reisseizoen deze zomer? Wij gidsen je in dit artikel alvast op weg naar een zorgeloze reis met enkele nuttige tips & tricks voor compleet urinair comfort op reis.

Bekijk de tips

Gezondheid.be

Waarom zouden ouderen vaker moeten lopen?

Bewegen is goed voor je motoriek en je geheugen. Volgens neuropsychoolg professor Scherder zouden ouderen dan ook meer moeten worden gestimuleerd om te bewegen. Hij legt alles haarfijn uit in een online collega van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Gezondheid.be

Kai phad med ma muang

De naam van deze Thaise bereiding is een hele mondvol. En dat mag je ook letterlijk nemen, want deze kip met cashewnoten, verse chili, lente-ui en puntpaprika zal je smaakpapillen zeker bekoren!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/06/2022 , bijgewerkt op 08/06/2022
volgopfacebook

volgopinstagram