Nieuwsbrief 6 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 6 februari

Een scheur in je netvlies: wat zijn de symptomen?

Erik Van Looy dook in de Nederlandse tv-quiz 'De Slimste Mens' op met een ooglapje. Hij had net een spoedoperatie ondergaan omdat zijn netvlies gescheurd was en loskwam. Snel handelen was nodig om te voorkomen dat hij blijvende gezichtsschade zou hebben. Wat zijn de symptomen van een netvliesscheur, en wat kan je eraan doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Disfunctioneel ademen: wat zijn de symptomen van verkeerd ademen?

Klachten door verkeerd of disfunctioneel ademen zijn heel uiteenlopend en moeilijk te herkennen. Typerend zijn de borstkas- en onregelmatige ademhaling en het overmatig zuchten. Om ademhalingsproblemen efficiënt te behandelen, moet je kijken naar de onderliggende oorzaak.

Lees verder

Gezondheid.be

Deze baby-essentials mogen niet ontbreken in de kleerkast van je kindje

ADVERTORIAL
Babykleding uitkiezen is leuk en soms zelfs verslavend, maar wat heb je nu écht nodig en hoeveel stuks telt de garderobe van je kindje best? We sommen het op in een handige checklist en tippen de leukste baby-essentials van C&A.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vis in de oven met spinazie, tomaat en ui

Vis op een laagje spinazie en afgedekt met kaas en groente: een gezonde ovenschotel die niet alleen superlekker is, maar ook supersnel klaar is.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn de overlevingskansen bij borstkanker?

Of iemand al dan niet borstkanker overwint, is nooit met zekerheid te zeggen. Toch kan een arts zijn prognose geven op basis van bepaalde informatie. 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/02/2023 , bijgewerkt op 13/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram