Nieuwsbrief 6 december

Laatst bijgewerkt: december 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 6 december

Postbiotica als wapen tegen darmkanker en andere beschavingsziektes

Kim De Paepe, postdoctoraal onderzoeker bij het Centrum voor Microbiële Ecologie en Technologie aan UGent, legt uit wat postbiotica precies zijn en hoe postbiotica kunnen helpen in de strijd tegen obesitas, allergieën, darmkanker en andere beschavingsziektes.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe motiveer je je kind om op te ruimen?

Kinderen die graag speelgoed opruimen, het is een zeldzame soort. De kroost overhalen om zonder gemopper, het speelgoed op zijn plaats te leggen… voor de meeste ouders is het telkens weer een strijd. Met deze handige tips lukt het beter om je kind te motiveren.

Lees verder

Gezondheid.be

Verstopte neus, hoest of irritatie ’s morgens ?

ADVERTORIAL
Wist je dat 1 op 4 Belgen last heeft van huisstofmijtallergie ? Allergologen geven hun mening over een natuurlijke oplossing die de symptomen snel doet verdwijnen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Recept: Dubbele chocoladekoekjes

Misschien brengt de Sint dit jaar wel chocoladekoekjes! Zowel voor kleine als grote kapoentjes zijn deze cookies een lekkernij. Een krokant korstje vanbuiten en lekker smeuïg vanbinnen ...

Lees verder

Gezondheid.be

6 tips voor een veilige kerstboom

Heb je gewacht tot de Sint is langsgekomen om je kerstboom op te zetten? Dan mag je er na vandaag aan beginnen! Dit zijn een aantal belangrijke tips om je pronkstuk veilig te houden en brandgevaar te voorkomen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/12/2021 , bijgewerkt op 14/12/2021
volgopfacebook

volgopinstagram