Nieuwsbrief 5 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 5 augustus

Wat bepaalt de kleur van je ogen?

Is de oogkleur van een baby voorspelbaar? Krijgen ouders die beiden bruine ogen hebben altijd kinderen met bruine ogen? Of zijn er nog andere factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kleur van je irissen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Met mijn baby naar het zwembad

De Hoge Gezondheidsraad raadt aan om te wachten tot je baby 1 jaar oud is, omdat de temperatuur van het water en de lucht in een zwembad vrij hoog zijn, wat de groei van micro-organismen bevordert.

Lees verder

Gezondheid.be

Is vliegen veilig als je zwanger bent?

Vliegen bij een probleemloze zwangerschap houdt geen speciale risico’s in. Het lichaam ondergaat weliswaar een drukverschil, maar dat heeft geen invloed op de vruchtwatervliezen.

Lees verder

Gezondheid.be

Heb je last van zwangerschapsjeuk?

Nee, het zijn geen muggen, vlooien of luizen. Maar het is wel doodnormaal, en enorm vervelend, om last te krijgen van zwangerschapsjeuk. Maar hoe komt dat nu juist? En wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Is buiten slapen gezond voor je baby?

In steeds meer kinderdagverblijven kunnen kinderen hun middagdutje buiten in de tuin of op het terras doen, in een speciaal buitenslaaphuisje dat veel weg heeft van een konijnenhok. Ook op verschillende websites en blogs wordt buitenslapen gepromoot.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/08/2022 , bijgewerkt op 10/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram