Nieuwsbrief 4 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 4 november

Heeft een man meer seksueel verlangen dan een vrouw?

Het lichaam van een man verschilt van dat van een vrouw. Is het dan niet logisch dat mannen en vrouwen iets zo lichamelijks als seks anders ervaren en er daarom ook anders mee omgaan?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat je moet weten over het griepvaccin van dit seizoen (2021-2022)

Wie krijgt dit jaar prioriteit voor een griepvaccin in België? Kan ik tegelijkertijd een Covid- en griepvaccin laten toedienen? Hoe verkrijg ik mijn vaccin in een apotheek? Moeten we vrezen voor een tekort zoals vorig jaar? In dit artikel wordt een antwoord gegeven op heel wat vaak voorkomende vragen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is beter: wandelen of lopen?

Wat is beter voor de gezondheid, wandelen of lopen? Het is een vraag die velen zich stellen, maar die niet eenduidig te beantwoorden valt. Want ze zijn allebei goed voor de gezondheid, alleen hebben beide specifieke voordelen en hangt veel af van je doelstellingen en mogelijkheden.

Lees verder

Gezondheid.be

Ontwikkelingsdysfasie (OD): spraak- en taalontwikkelingsstoornis bij kinderen

Kinderen met een spraak- en taalontwikkelingsstoornis of ontwikkelingsdysfasie (OD) verwerven hun moedertaal langzaam en moeizaam. Wellicht ontstaat de aandoening door een combinatie van genetische en omgevingsfactoren.

Lees verder

Gezondheid.be

Hart- en vaatzieken: Gratis risicoanalyse voor 40-plussers

Hart- en vaataandoeningen vormen de belangrijkste doodsoorzaak in België en Europa. Minder dan de helft van de Belgen is op de hoogte van hun risico op deze ziekten. Een vroegtijdige opsporing en correctie van de risicofactoren kan nochtans veel hart- en vaataandoeningen voorkomen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/11/2021 , bijgewerkt op 15/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram