Nieuwsbrief 4 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 4 mei

8 veelgestelde vragen over zonneproducten

Zonneproducten beschermen je huid tegen de schadelijke stralen van de zon om zo huidverbranding, rimpels en huidkanker te voorkomen. Maar zijn goedkope zonnecrèmes even goed als dure? Welke factor heb je nodig? Deze en heel wat andere veelgestelde vragen beantwoorden we in dit artikel.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat moet je eten en drinken tegen een hoge bloeddruk?

Een hoge bloeddruk kan je zelf aanpakken door een gezonde levensstijl: stop met roken, probeer zoveel mogelijk te ontspannen en beweeg op regelmatige basis. Ook door eenvoudige aanpassingen in je voedingsgewoontes kan je je bloeddruk verlagen.

Lees verder

Gezondheid.be

Summerproof in 10 weken

ADVERTORIAL
Blij in je bikini of badpak deze zomer: zou het kunnen lukken? Met dit haalbare 5 stappen-plan van Gerlinéa sta je straks versteld van het resultaat!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Visuele therapie en oogspieroperatie bij scheelzien en lui oog

Vroegtijdige screening en eventuele behandeling van scheelzien en lui oog zijn absoluut cruciaal om de visuele hersenontwikkeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen en blijvende schade, of op zijn minst ontwikkelingsachterstand, te minimaliseren.

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: hoe krijg je meer spieren?

"Iedereen zou aan krachttraining moeten doen, vóóral mensen vanaf 40 jaar", vertelt personal trainer Patrick O’Donnell. Spieren zijn heel goed voor de gezondheid: ze geven je kracht en energie, verhogen de stofwisseling en verbeteren je figuur. Maar hoe zorg je ervoor dat je spiermassa toeneemt? Je hoort het in deze podcast.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/05/2023 , bijgewerkt op 08/05/2023
volgopfacebook

volgopinstagram