Nieuwsbrief 31 mei

Laatst bijgewerkt: juni 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 31 mei

Keelkanker herkennen: wat zijn de vroege symptomen?

Keelkanker is een vrij zeldzame vorm van kanker. De eerste symptomen zijn onduidelijk, waardoor de diagnose vaak pas in een later stadium valt. Voor welke tekenen moet je alert zijn? We zetten ze op een rij. 
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Refractieve chirurgie: ooglaser en inplantlenzen

Wanneer je een bril draagt voor bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie) of een leessterkte nodig hebt (presbyopie) dan is refractieve chirurgie een mogelijkheid om goed te kunnen zien zonder je bril. Welke behandelingen zijn er?

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn de oorzaken van een onfris ruikende adem?

Iedereen weet dat tabaksrook, look en koffie een onaangename of zelfs slecht ruikende adem kunnen veroorzaken, maar er zijn nog een aantal andere boosdoeners.

Lees verder

Gezondheid.be

Koffie voor je training helpt om meer vet te verbranden

Cafeïne staat bekend om zijn stimulerende effecten op mentaal vlak en is de meest geconsumeerde psychoactieve stof ter wereld. Wat minder bekend is, is dat koffie ook een effect heeft op de fysieke prestaties. 

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe gezond zijn asperges en waarop moet je letten?

De asperge of de asparagus officinalis is de koningin van de lentegroenten: rank, slank en blank. Althans bij ons, want er zijn ook groene en paarse varianten. Hoe gezond zijn asperges en waarop moet je letten als je ze bereidt?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/05/2022 , bijgewerkt op 08/06/2022
volgopfacebook

volgopinstagram