Nieuwsbrief 31 juli

Laatst bijgewerkt: augustus 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 31 juli

Waarom kan je beter je bed niet meteen opmaken bij het opstaan?

Voor velen is het een gewoonte: opstaan en onmiddellijk de lakens mooi leggen. Uit onderzoek blijkt echter dat dat eigenlijk niet zo slim is. We vertellen je waarom.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Legionella: waarop moet je letten op reis?

Aangezien legionella goed gedijt bij hoge temperaturen, met een voorkeur tussen de 30 °C en 40 °C, is het risico op besmetting groter in warme vakantielanden, zoals Italië, Spanje, Turkije en Griekenland. Hoe kan je besmetting met legionella voorkomen op reis?

Lees verder

Gezondheid.be

Pretecho: Wat is het verschil tussen een 3D-echo en 4D-echo?

Bij de klassieke 2D-echo krijg je op het beeldscherm je kindje in zwart-wit te zien. Veel ziekenhuizen en centra voor zwangerschapsbegeleiding bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid om een echo te laten maken in 3D of 4D.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe vind je de apotheker van wacht?

Als je buiten de gewone openingsuren dringend een apotheker nodig hebt, kun je terecht bij een apotheker van wacht. Hoe vind je die? En betaal je dan meer dan tijdens de reguliere openingstijden?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: penne met gehaktballen en geroosterde paprika uit de oven

Dit gerecht is een succesverhaal voor het hele gezin en ideaal voor luie dagen. Je kunt naar hartenlust variëren en combineren met wat er in je koelkast ligt. De beste manier om restjes te verwerken!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/07/2023 , bijgewerkt op 07/08/2023
volgopfacebook

volgopinstagram