Nieuwsbrief 30 september

Laatst bijgewerkt: oktober 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 30 september

Wat is het beste hoofdkussen?

Wil je een nieuw hoofdkussen kopen om beter te kunnen slapen? Het aanbod is overweldigend. Bij de keuze van een hoofdkussen moet je eigenlijk vooral rekening houden met je slaaphouding, de vulling van het kussen en de hardheid van je matras.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe gezond zijn pompoenen?

Pompoen is technisch gezien een vrucht omdat hij zaden bevat. Maar qua voedingswaarde leunt hij meer aan bij de groentefamilie. Een pompoen bevat weinig calorieën, terwijl hij wel rijk is aan vitaminen en mineralen. We overlopen de gezondheidsvoordelen.

Lees verder

Gezondheid.be

Ga zitten en adem diep in

ADVERTORIAL
De laatste jaren neemt het aantal Belgen dat kampt met psychische problemen toe. We leven gehaast en hebben het gevoel dat we constant aan allerlei eisen en verwachtingen moeten voldoen. Tijd voor selfcare !

Lees meer hierover

Gezondheid.be

Spruw: een wit beslag op de tong

Spruw is een aandoening die optreedt door de opbouw van een schimmel (Candida albicans) in de mondslijmvliezen. Iedereen kan last krijgen van spruw, maar baby's, jonge kinderen, ouderen, en mensen met een verzwakt immuunsysteem zijn het meest vatbaar.

Lees verder

Gezondheid.be

Bekkenbodemoefeningen belangrijk voor iedereen

Niet roken, geen alcohol, blijven bewegen, een goede nachtrust... Dat is het standaardadvies voor zwangere vrouwen. Naarmate de wetenschap vooruitgaat, wordt het advies ook gespecialiseerder. Zoals 'train je bekkenbodemspieren'. En dat is niet enkel van toepassing op zwangere vrouwen, zo vertelt Dr. Hedwig Neels.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/09/2022 , bijgewerkt op 10/10/2022
volgopfacebook

volgopinstagram