NIeuwsbrief 30 oktober

Laatst bijgewerkt: november 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 30 oktober

De symptomen van longkanker

Uit nieuwe cijfers blijkt dat longkanker niet alleen de tweede meest voorkomende kanker bij mannen is, maar sinds kort ook bij vrouwen. Stichting tegen Kanker: "Die evolutie houdt rechtstreeks verband met het aantal vrouwen dat rookt, een cijfer dat al enkele jaren stijgt." Longkanker is de meest dodelijke kanker in België.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

7 tips om snel in slaap te vallen

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Het helpt je om je goed te voelen en zorgt ervoor dat je lichaam en hersenen goed functioneren. Sommige mensen hebben echter moeite om in slaap te geraken, of om de hele nacht in slaap te blijven. Deze 7 tips kunnen daarbij helpen.

Lees verder

Gezondheid.be

Slechte adem (halitose): oorzaken en behandeling

Halitose is de medische term voor een slechte adem. Naar schatting 1 op de 7 mensen zou last hebben van een slechte adem. Een vervelend probleem en een waar ook een zeker taboe op rust.... Wat zijn mogelijke oorzaken, en hoe kan je een slechte adem verhelpen?

Lees verder

Gezondheid.be

Buitenspeeltip: 7 leuke speelbossen in Vlaanderen

Zoek je nog een leuke activiteit voor de vakantie? In deze 7 speelbossen kunnen de kinderen zich uren uitleven. Elke van Sunkissed.be testte de speelbossen met haar 2-jarig zoontje.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: ravioli met butternut en ricotta

Niets is lekkerder dan versgemaakte pasta! En de vulling met butternut is caloriearm maar rijk aan beta-caroteen, vitamine C en vezels.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/10/2023 , bijgewerkt op 07/11/2023
volgopfacebook

volgopinstagram