Nieuwsbrief 30 mei

Laatst bijgewerkt: juni 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 30 mei

Waarom is wandelen zo gezond?

Wandelen is even goed als lopen om hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk of diabetes te voorkomen. Dat blijkt uit een studie waarbij onderzoekers de gezondheidseffecten vergeleken bij ruim 33.000 joggers en 15.000 wandelaars tussen 18 en 80 jaar oud.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

De voordelen van een gentle sectio of natuurlijke keizersnede

Bij een gentle sectio of natuurlijke keizersnede probeert men zoveel mogelijk de natuurlijke bevalling na te bootsen. De baby kruipt zelf uit de buik, de ouders worden meer betrokken en kunnen hun kindje zien geboren worden. De baby kan ook onmiddellijk bij de moeder terecht voor huid-op-huidcontact.

Lees verder

Gezondheid.be

Intieme hygiëne: de do’s en don’ts

ADVERTORIAL
Dagelijks tanden poetsen en je gezicht en lichaam wassen doen we allemaal, maar hoe zit het met de verzorging down under? Moet je je vagina wassen, en zo ja, hoe doe je dat dan best?

Lees het hier…

Gezondheid.be

Baard laten staan: Zo ziet je baard er mooi getrimd en verzorgd uit

Elke man laat vroeg of laat wel eens zijn baard staan, maar welke baard past bij welke gezichtsvorm? En hoe zorg je ervoor dat hij er netjes getrimd en verzorgd uitziet? Enkele tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Pizza rossa e bianca

Een lijnvriendelijke pizza op basis van zelfgemaakt platbrooddeeg, bedekt met rode of witte saus, en getopt met kaas, ham, asperges, puntpaprika .... Snelklaar, gezond en megalekker!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/05/2022 , bijgewerkt op 08/06/2022
volgopfacebook

volgopinstagram