Nieuwsbrief 30 december

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 30 december

Infiltraties bij rugpijn: procedure en bijwerkingen

Door een ongeval of door slijtage kunnen er veranderingen in de wervelkolom optreden die leiden tot zenuwpijn, die kan uitstralen. Een transforaminale epidurale infiltratie, dat is een inspuiting met een lokaal verdovingsmiddel en een ontstekingsremmer (cortisone), kan pijnverlichting brengen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe (on)gezond is instant puree (mousseline)?

De inhoud van zo’n zakje aardappelvlokken is afkomstig van gedehydrateerde aardappelen. Het bevat dus gelijkaardige voedingseigenschappen als verse aardappelpuree. Maar is het ook even gezond?

Lees verder

Gezondheid.be

Zeven tips om veilig te gourmetten

Met deze tips om veilig te gourmetten voorkom je een besmetting met schadelijke bacteriën en een brandongeval, en begin je het jaar gezond.

Lees verder

Gezondheid.be

Krijg je slappe borsten door borstvoeding?

Veel mama’s gebruiken het woord ‘theezakjes’ als ze hun borsten vergelijken met die van voor de zwangerschap. Maar hoe komt het eigenlijk dat je borsten doorheen en na een zwangerschap veranderen qua vorm? 

Lees verder

Gezondheid.be

Zo zorg je voor een feestelijke make-up look

Wie nooit make-up gebruikt of een kluns is in zich opmaken, wil tijdens de feestdagen ook al eens een laagje fond de teint leggen of een streepje kohl aanbrengen. Maar hoe begin je daaraan en wat heb je nodig voor de ‘perfecte look’?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/12/2022 , bijgewerkt op 09/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram