Nieuwsbrief 30 december

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 30 december

Welke soorten dementie zijn er?

Dementie is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die bij ouderen voornamelijk problemen met het geheugen veroorzaken. Er zijn verschillende vormen van dementie. De meest bekende is alzheimer.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kan je de afbraak van alcohol in je bloed versnellen?

Of je koffie drinkt, een koude douche neemt, veel beweegt of de frisse lucht opzoekt, speelt geen enkele rol. Misschien voel je je even wat meer nuchter, maar er verandert niets aan het alcoholgehalte in je bloed.

Lees verder

Gezondheid.be

GR'EAT GRANOLA xmas box, een heerlijk cadeau voor de feesten!

ADVERTORIAL
GR'EAT granola is te koop in 6 heerlijke smaken van natuurlijke, biologische en glutenvrije ingrediënten. Verwen jezelf en je naasten met een gezonde cadeaubox verpakt in een kerstdoos!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat kan je doen als je griep hebt?

Als je een griep te pakken hebt, kan je niet veel anders doen dan uitzieken en voorkomen dat je de mensen in je omgeving besmet. Er zijn wel enkele dingen die je kunnen helpen om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom worden we steeds ouder?

Bij muizen is de wetenschap in staat cellen die het verouderingsproces in gang zetten weg te halen. Werkt dat straks ook voor mensen? En wat kun je nu al doen om het ouder worden tegen te gaan?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/12/2021 , bijgewerkt op 10/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram