Nieuwsbrief 3 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 januari

Met welke sporten kan je best buikvet verliezen?

Naarmate je ouder wordt, neemt je spiermassa af en sla je meer vet op rond je buik. Te veel buikvet of visceraal vet verhoogt onder andere het risico op hart- en vaatziekten. Hoe speel je dat buikvet kwijt? Welke sporten kan je best doen om de vorming van buikvet tegen te gaan?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe vind je de G-spot?

Volgens sommigen is de G-spot de sleutel tot het vaginale orgasme, anderen twijfelen dan weer aan het bestaan van het genotsplekje. Wat zegt de wetenschap? Hoe kan je die beruchte G-spot vinden, en met welke seksstandjes kan je de G-spot stimuleren?

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma, superfood voor de gewrichten en de... maag!

ADVERTORIAL
Belangrijk nieuws voor uw maag en… uw gewrichten ! Wil u weten waarom kurkuma in synergie met andere superfoods zoals gember en artisjok bijdraagt tot een optimale spijsvertering en maagfunctie, maar ook tot soepele gewrichten, lees dan snel verder !

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen eenzaamheid?

We hebben allemaal andere mensen nodig om te overleven. Als je niet voldoende in verbinding kan treden met anderen, ga je jezelf leeg, alleen en ongewenst voelen. Eenzaamheid is een emotie die bij nagenoeg de helft van alle Belgen voorkomt. Wat zijn de symptomen? En wat kan je doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Mag je sushi eten tijdens de zwangerschap?

Sushi is gezond en rijk aan verschillende voedingsstoffen, maar er bestaan sushicombinaties met rauwe vis... en de gevolgen van een listeria-infectie tijdens de zwangerschap kunnen zeer ernstig zijn voor de foetus. Is sushi dan wel veilig tijdens tijdens de zwangerschap?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/01/2023 , bijgewerkt op 09/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram