Nieuwsbrief 3 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 3 januari

Hoe nieuwjaarsvoornemens niet louter dure woorden blijven

Nieuwjaar is voor velen het scharniermoment om dingen anders aan te pakken. We nemen ons voor om meer te sporten, minder te sneukelen, vrienden en familie wat vaker bezoeken, minder kwaad te worden op onze kinderen, minder te e-mailen, geduldiger te zijn of te stoppen met roken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Intermittent living: kortstondige stress voor meer energie

Intermittent living is een methode om matige, kortstondige stressprikkels te stimuleren zoals koude, hitte, cognitieve uitdaging of intensieve beweging, om zo ons overlevingsinstinct te prikkelen dat door de moderne levensstijl in de sluimerstand is geraakt.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je best eten als je griep hebt?

Als je griep hebt, heeft je lichaam gezonde voeding nodig als brandstof, zodat je sterk genoeg staat om het virus te bestrijden. De juiste voeding kan je namelijk sneller laten herstellen en eventuele klachten die gepaard gaan met griep, verlichten.

Lees verder

Gezondheid.be

Pompoenrisotto met boschampignons

Een gezonde risotto op basis van volkorenrijst die je keuken heerlijk laat geuren... Het recept komt uit het boek 'Mijn gewicht in evenwicht' van Ilse D'Hooge, uitgegeven door Manteau.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe word je een minder gestreste werknemer?

Soms werk je zo hard, dat je brein overuren maakt. Als je niet uitkijkt, raak je chronisch gestrest. Hoe verloopt dat proces en kun je daar iets aan doen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/01/2022 , bijgewerkt op 10/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram