Nieuwsbrief 3 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 3 februari

Hoe vermijd je dat stress ontaardt in een burn-out?

Wanneer wordt stress problematisch en kan die ontaarden in een burn-out? En hoe kan je gevaarlijke stress aanpakken of beter nog voorkomen? We vroegen het aan Hilde Mariën, die gespecialiseerd is in het coachen van mensen met een burn-out.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Overlevingskansen bij kanker spectaculair gestegen

Dankzij investeringen in preventie, vroegtijdige opsporing, nieuw wetenschappelijk onderzoek en efficiëntere behandelingen heeft de medische wereld in de voorbije dertig jaar zo’n 185.000 extra patiënten gered, meldt Stichting tegen Kanker.

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma, superfood voor de gewrichten en de... maag!

ADVERTORIAL
Belangrijk nieuws voor uw maag en… uw gewrichten ! Wil u weten waarom kurkuma in synergie met andere superfoods zoals gember en artisjok bijdraagt tot een optimale spijsvertering en maagfunctie, maar ook tot soepele gewrichten, lees dan snel verder !

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe gezond is een kaki?

Kaki’s zijn met hun zoete, honingachtige smaak niet enkel lekker, ze zitten ook boordevol gezonde voedingsstoffen. De feloranje vrucht komt oorspronkelijk uit China, waar ze werd geconsumeerd om haar geneeskrachtige eigenschappen. Wat maakt de kakivrucht precies zo gezond?

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom ben je een ochtendmens of avondmens?

Je interne biologische klok bepaalt of je gemakkelijk opstaat of niet. Roelof Hut van de Rijksuniversiteit Groningen doet al jaren onderzoek naar de biologische klok. Kan een avondmens een ochtendmens worden? Het antwoord krijg je in dit online college van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/02/2023 , bijgewerkt op 09/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram