Nieuwsbrief 3 april

Laatst bijgewerkt: april 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 3 april

Wordt je haar vettiger als je het vaker wast?

Een vettig uitziende haardos is iets dat de meesten halsstarrig willen vermijden. Liever de shampoofles nog eens laten aanrukken dan een onhygiënische look. Maar wordt je haar niet juist vettiger als je het vaak wast? En hoe vaak was je het dan best?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Recept: paasflan

Straks is het Pasen... dan denken we aan chocolade in de vorm van eieren of een paashaas. Maar je kunt je kinderen (en partner) even goed verwennen met een lekkere zelfgebakken flan.

Lees verder

Gezondheid.be

Calcium + vitamine D zonder smaakprobleem

ADVERTORIAL
Calcium en vitamine D zijn belangrijk voor je botten, maar je raakt de poedertjes en krijtsmaak snel beu... De oplossing? Calcium + vitamine D in een sliktablet!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een spijkermat voor ontspanning, een betere nachtrust en minder pijn

Al lijkt het oncomfortabel, gaan liggen op een spijkermat kan bepaalde voordelen hebben. De spikes in BPA-vrij kunststof werken namelijk op drukpunten over je hele lichaam. Zo wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd en ervaar je een gevoel van ontspanning.

Lees verder

Gezondheid.be

Rotavirus: belangrijke oorzaak van gastroenteritis (buikgriep) bij baby's en jonge kinderen

Een rotavirusinfectie is de meest voorkomende oorzaak van maag-darminfecties (gastroenteritis) bij baby’s en jonge kinderen. Deze infectie kan ernstige diarree, braken en koorts veroorzaken, met een grote kans op dehydratie (uitdroging).

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/04/2023 , bijgewerkt op 11/04/2023
volgopfacebook

volgopinstagram