Nieuwsbrief 29 augustus

Laatst bijgewerkt: september 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 29 augustus

Hoe herken je dyslexie en hoe ga je ermee om?

Dyslexie is een leerstoornis die moeilijkheden veroorzaakt bij het lezen en/of schrijven. Mensen met dyslexie verwerken informatie anders dan anderen, maar zijn niet minder begaafd. Een tijdige diagnose van dyslexie is belangrijk om er efficiënt mee te kunnen omgaan.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Psoriasis: waarop letten bij het ontharen?

Psoriasis kenmerkt zich door rode plekken op de huid die vaak bedekt zijn met witte schilfers. De meeste mensen hebben plekken op ellebogen, knieën en hoofdhuid (psoriasis vulgaris). Mag je die plekken epileren? En hoe doe je dat dan best?

Lees verder

Gezondheid.be

Stoppen met roken als je zwanger wilt worden

Sommige vrouwen stoppen al een tijdje met de pil voor ze echt zwanger willen worden om al die hormonen uit hun bloed te krijgen. Om diezelfde reden zou je ook beter stoppen met roken van zodra je een zwangerschapswens hebt. We zetten de argumenten nog even op een rij.

Lees verder

Gezondheid.be

Eieren bewaren: in de koelkast of niet?

Hoe kan je best eieren bewaren, hoelang blijven ze goed en hoe kan je weten of een ei nog vers is? Alle info in dit artikel.

Lees verder

Gezondheid.be

Auberginetaco’s met taleggio en tonijn

Dit gerecht is geïnspireerd op een croque waarbij het brood vervangen werd door gebakken aubergineschijfjes die als een taco rond gesmolten kaas en tonijn zijn gewikkeld.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/08/2022 , bijgewerkt op 05/09/2022
volgopfacebook

volgopinstagram