Nieuwsbrief 28 maart

Laatst bijgewerkt: april 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 28 maart

Hoe herken je een midlifecrisis en hoe ga je ermee om?

Op een bepaalde leeftijd, meestal tussen de 40 en 60 jaar, kan je het gevoel krijgen dat je beste jaren achter je liggen, en dat je dus enkel nog een doelloos bestaan rest. Dit is het begin van een periode van emotionele onrust, ook gekend als de midlifecrisis.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn de meest voorkomende klachten van endometriose?

Sommige vrouwen hebben bij uitgebreide endometriose nauwelijks of geen klachten, andere hebben bij milde vormen veel klachten. Endometriose met ‘chocoladecysten’ op de eierleiders en zogenaamde diepe endometriose gaat bijna altijd gepaard met veel pijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Klaar voor de lente? Haal je lichaam uit zijn winterslaap.

ADVERTORIAL
Nu de winter er bijna op zit, krijg je de rekening gepresenteerd van die zonloze maanden. Wist je dat 90 % van de Belgen aan het einde van de winter een tekort aan vitamine D in z’n lichaam heeft?

Lees hier hoe je dit oplost

Gezondheid.be

Kaastaart met witte chocolade en bosbessen

Deze no-bake kaastaart vraagt weinig werk. Je hebt alleen wat geduld nodig zodat ze kan opstijven en daar zorgt de chocolade voor! Een superlekker dessert dat je makkelijk een dag van te voren kunt bereiden.

Lees verder

Gezondheid.be

Is een ijskoude douche in de ochtend echt zo gezond?

Van een ijskoude douche in de ochtend ben je misschien wel in één keer goed wakker, maar is zo'n ijzige plens water in je gezicht wel gezond voor je?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 28/03/2022 , bijgewerkt op 19/04/2022
volgopfacebook

volgopinstagram