Nieuwsbrief 26 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 26 mei

De verschillende fases van alzheimer

Alzheimer beïnvloedt mensen op verschillende manieren. Het verloop van de verschillende stadia is dan ook bij iedereen anders. Doorgaans zijn er drie fases die elkaar kunnen overlappen, waardoor het soms moeilijk is om iemand met alzheimer in een bepaald stadium te plaatsen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

7 tips om snel in slaap te vallen

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Het helpt je om je goed te voelen en zorgt ervoor dat je lichaam en hersenen goed functioneren. Sommige mensen hebben echter moeite om in slaap te geraken, of om de hele nacht in slaap te blijven. Deze 7 tips kunnen daarbij helpen.

Lees verder

Gezondheid.be

Is kant-en-klare potjesvoeding een gezond alternatief voor verse babyvoeding?

Als ouder voel je je soms schuldig als je je baby of peuter kant-en-klare potjesvoeding geeft, omdat je ervan uitgaat dat niets beter is dan een zelfbereide groentepap of fruitpap. Maar klopt dat eigenlijk wel?

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je doen met aspergeschillen?

De asperge is een ‘no waste’ groente op zijn best! Gooi de schillen niet weg, je kunt er een lekker soepje of sausje van maken.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom stinken mensen?

Sommige mensen ruiken wat onfris, anderen kunnen echt stinken. Dr. ir. Chris Callewaert (UGent), dé okselwetenschapper bij uitstek, vertelt ons in dit filmpje van Universiteit van Vlaanderen waarom mensen stinken. En waarom deo vaak géén goed idee is.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/05/2022 , bijgewerkt op 31/05/2022
volgopfacebook

volgopinstagram