Nieuwsbrief 26 januari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 26 januari

7 tips om je vetverbranding te stimuleren

Je kan wel minder eten om gewicht te verliezen, maar is dat ook de beste manier om vet kwijt te geraken? We geven enkele tips om op een duurzame manier vet te verbranden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van hyperventilatie en wat kan je doen?

Hyperventilatie betekent dat je te snel en/of te diep ademt. Hierdoor komt er enerzijds meer zuurstof in het bloed en adem je anderzijds meer koolstofdioxide (CO2) uit. Vooral dit laatste kan een aantal klachten teweegbrengen.

Lees verder

Gezondheid.be

Postnatale depressie: symptomen en behandeling

Een kind krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Sommige vrouwen zijn maandenlang somber. Al hadden ze zich vooraf nog zo op de baby verheugd, nu die er is voelen ze zich niet blij. Ze zijn prikkelbaar, angstig en neerslachtig.

Lees verder

Gezondheid.be

Pijnstillers: wat is tramadol?

Tramadol is een morfineachtige pijnstillende stof die behoort tot de klasse van opioïden. Het helpt bij pijn na operaties of bij ernstige acute en chronische pijn. Opioïde pijnstillers mag je niet te lang gebruiken, omdat de kans op verslaving vrij groot is.

Lees verder

Gezondheid.be

Start 2 Yoga met Evy Gruyaert: les 1

In de videosessies ‘Start 2 yoga met Evy’ komen er 10 verschillende thema’s aan bod. De eerste video gaat over ‘balans’. Ben je in evenwicht met jezelf? Ben je gestresseerd of ontspannen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/01/2023 , bijgewerkt op 02/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram