Nieuwsbrief 25 november

Laatst bijgewerkt: december 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 25 november

Hoe gezond is een airfryer?

Airfryers worden als zoete broodjes verkocht. Je kan er voedsel in frituren, grillen of bakken. Hoewel niet iedereen dol is op de smaak van frietjes uit de airfryer, zou het een gezond alternatief zijn voor gefrituurd voedsel, dankzij het lagere gehalte aan vet en calorieën. Klopt dat ook?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gaslighting: de manipulatietechniek van narcisten

Gaslighting is een heel subtiele manipulatietechniek waardoor je uiteindelijk je eigen perceptie van de realiteit in vraag stelt en afhankelijk wordt van de persoon die jou gaslight. Gaslighting komt opvallend vaak voor in narcistische relaties.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn dioxines en wat zijn de effecten op de gezondheid?

Dioxines zijn giftige chemische stoffen die bijna overal ter wereld voorkomen. Je krijgt ze vooral via het eten van dierlijke producten in je lichaam. Ze kunnen onder andere problemen met de voortplanting, de ontwikkeling, het immuunsysteem en de hormoonbalans veroorzaken, en zelfs kanker.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je doen als je kind keelpijn heeft?

Hoe merk je keelpijn op bij baby’s, wanneer spreken we van een keelontsteking, hoelang duurt zo’n keelontsteking gemiddeld bij kinderen en hoe kan je de pijn verzachten? Alle info op een rij.

Lees verder

Gezondheid.be

Zo ziet je baard er mooi getrimd en verzorgd uit

Elke man laat vroeg of laat wel eens zijn baard staan, maar welke baard past bij welke gezichtsvorm? En hoe zorg je ervoor dat hij er netjes getrimd en verzorgd uitziet? Enkele tips.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/11/2022 , bijgewerkt op 03/12/2022
volgopfacebook

volgopinstagram