Nieuwsbrief 25 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 25 november

Kan de juiste voeding dementie voorkomen?

Als we ouder worden, krijgen we een soort van chronische ontsteking in ons immuunsysteem, waardoor cellen beschadigd raken. Deze ontstekingen zouden gelinkt zijn aan cognitieve achteruitgang en dementie. Dus rijst de vraag: kunnen we met een ontstekingsremmend dieet dementie voorkomen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Maakt corona meer doden dan griep?

De vergelijking tussen griep en corona blijft ook tijdens de vierde coronagolf bovendrijven. Waarom nemen we voor corona zoveel maatregelen, maar niet voor het griepvirus? Is corona dan zoveel dodelijker dan de griep?

Lees verder

Gezondheid.be

Innoverende oplossing voor allergie-gevoelige huid

ADVERTORIAL
La Roche-Posay staat bekend om haar formules voor mensen met een gevoelige huid. Ze voegden nu Toleriane Dermallergo toe aan hun assoertiment, bedoeld voor mensen met een zeer gevoelige of allergie-gevoelige huid.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe gezond is een banaan en doet de kleur ertoe?

Bananen hebben een bedenkelijke reputatie door hun hoge suikergehalte en zijn daarom vooral geliefd bij sporters. Maar deze vruchten hebben heel wat gezondheidsvoordelen, zolang je ze met mate consumeert. Hoeveel bananen mag je dan eten, en doet de kleur ertoe?

Lees verder

Gezondheid.be

Is het gebruik van een luchtbevochtiger goed voor ons?

Luchtbevochtigers kunnen onder andere helpen bij een hoest en een verkoudheid. Maar welk toestel je ook hebt, als je het niet correct gebruikt en onderhoudt, loop je het risico dat schadelijke micro-organismen zich ontwikkelen en verspreiden binnenshuis.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/11/2021 , bijgewerkt op 29/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram