Nieuwsbrief 25 juli

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 25 juli

Hartvriendelijke voeding: met deze producten hou je je hart en bloedvaten gezond

De juiste voedingskeuze maken, is helemaal niet ingewikkeld. Meer zelfs, het is een haalbare kaart voor iedereen. Door een aantal producten wat vaker op het menu te zetten, steek je een handje toe om je hart en bloedvaten gezond te houden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Xanthelasma: witte of gele vetbolletjes rond de ogen

Xanthelasma palpebrare zijn goedaardige plaatselijke platte vetophopingen op en rondom de oogleden. De vetbultjes kunnen wijzen op een te hoog cholesterolgehalte. Ze komen vaker voor op middelbare of oudere leeftijd en vrouwen ontwikkelen het gemakkelijker dan mannen.

Lees verder

Gezondheid.be

Zonnecrème en insectenrepellent: wat komt het eerst?

Als je zowel zonnecrème als antimuggenproduct moet aangebrengen, wat smeer je dan best het eerst? En hoe zorg je ervoor dat de producten hun werking niet verliezen?

Lees verder

Gezondheid.be

Vis op zijn Thais

Ben je gek op de Thaise keuken met al zijn pittige smaakmakers? Deze eenpansmaaltijd van groenten, vis, kokosmelk en citroengras is een echte smaakbom en voorbereid in slechts een tiental minuten.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom geeuwen wij?

Geeuwen is een reflex die vanuit de hersenstam wordt gestuurd. Veel mensen geeuwen wanneer ze moe zijn, wanneer ze zich vervelen of wanneer ze anderen zien geeuwen. Waarom mensen geeuwen is nog altijd niet helemaal duidelijk. Er bestaan wel een aantal hypothesen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/07/2022 , bijgewerkt op 10/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram